fbpx

Kattoremontit Pohjois-Savon alueella

Laadukkaita peltikattoja kotimaisin voimin

  • takana jo yli 1500 remonttia
  • lähes 15 vuoden kokemuksella
  • olemme kotimainen perheyritys

Näyttävä katto loppuiäksi

Jotta katto voi suojata kotiasi vuosikymmeniä, tulee sen olla huolellisesti ja oikein rakennettu. Rakennamme katon aina kunnossa olevien rakenteiden päälle ja huolehdimme, että se tuulettuu kunnolla. Käytämme kotimaisia, suomalaisiin olosuhteisiin soveltuvia materiaaleja. Kun päälle lisätään vankka ammattitaito, remontoitu katto voi kestää jopa 50 vuotta.

Oikein rakennettu katto pitää lämmön sisällä ja veden ulkona

On tärkeää, että katto tuulettuu kunnolla. Kun kylmä ja lämmin ilma kohtaavat toisensa, syntyy kosteutta. Oikein rakennettu koolauspuu, aluskate, tuuletusrima ja ruodelauta varmistavat, että kosteus ei pääse vahingoittamaan kattoa aiheuttamaan kosteus- ja laho-ongelmia.

1. Koolauspuu (48x48mm) eli tutummin ”kakkoskakkonen” varmistaa, että katon tuuletusrako on riittävä ja tekee kattorakenteesta tukevan. Jokainen katto vuotaa lämmintä ilmaa. Kun lämmin ilma kohtaa kylmän ilman, tiivistyy se aluskatteen alapintaan vedeksi. Jotta kosteus kuivaa kunnolla pois, on tuuletusraon oltava riittävä ja ilmankierron mahdollisimman hyvä.

kattoremontti pohjois-savo tuulettuva katto

2. Aluskate suojaa katon rakenteita kattopellin alapintaan tiivistyneen kondenssiveden aiheuttamilta ongelmilta ja ohjaa veden ulkoseinälinjan ulkopuolelle. Aluskatteena käytämme joko hengittävää tai hengittämätöntä aluskatetta.

3. Tuuletusriman (25x50mm) tarkoitus on pitää ruodelaudoitus irti aluskatteesta, jotta tuuletus toimii myös aluskatteen ja kattopellin välissä. Peltikatteen alapinta ”hikoilee” yllättävän paljon Suomen rankoissa ilmasto-olosuhteissa.

4. Ruodelautaan (25x100mm tai 32x100mm) kiinnitetään kattopellit. Ruodelaudan paksuus määrittyy kattotuolijaon ja pellin profiilin mukaan.

Miten kattoremontti etenee?

inspection (1)

1. Maksuton kattotarkastus. Kattoremontti alkaa aina perusteellisella katon kunnon tarkastuksella. Tämän perusteella asiantuntijamme tekee sinulle tarkasti eritellyn tarjouslaskelman remontin kustannuksista ja käy kanssasi sen läpi.

contract (1)

2. Kirjallinen sopimus. Hyväksyttyäsi tarjouksen teette yhdessä asiantuntijan kanssa kirjallisen sopimuksen remontista ja sovitte remontin aikatauluista. Sopimuksessa määritelty hinta pitää. Kun remonttiajankohta alkaa lähestyä, ilmoitamme milloin remonttitarvikkeet saapuvat kotisi pihalle ja asentajamme sopivat kanssasi sopivan ajan, jolloin työ aloitetaan.

carpenter

3. Vanhan katon purkaminen. Ensimmäiseksi asentajamme purkavat vanhan katteen ja tarkastavat katon rakenteet. Jos rakenteissa ilmenee odottamattomia laho- tai homeongelmia, ilmoittaa asentajamme niistä välittömästi sinulle ja sovitte yhdessä niiden korjaamisesta ja sen kustannuksista.

roof

4. Uuden katon rakentaminen. Purkamisen jälkeen asentajamme alkavat rakentaa tukevaa ja tuulettuvaa kattoa. Älä huoli, asentajamme huolehtivat, että avoin katto suojataan säältä tarpeen vaatiessa. Asentajamme pitävät sinut päivittäin ajan tasalla remontin etenemisestä. Kokonaisuudessaan remontti kestää parista päivästä pariin viikkoon katon koosta, muodosta ja remontin laajuudesta riippuen.

house

5. Valmista! Kun remontti on valmis ,tehdään lopputarkastus ja saat kattoremontista pöytäkirjan ja takuutodistukset. Uusi, oikein ja laadukkaista materiaaleista rakennettu katto suojaa kotisi vuosikymmeniksi eteenpäin!

Missä kunnossa kattosi on?

Varaa maksuton kattotarkastus

Kattoremontin hinta

Kattoremontin hinta perustuu aina kattosi kuntoon, kokoon ja materiaalitoiveisiisi. Tarjouksessa on esitetty yksityiskohtaisesti mitä kattoremontissa tehdään missäkin vaiheessa sekä kaikki käytettävät materiaalit. Kotitaloudet voivat myös hyödyntää kotitalousvähennyksen remontista tehdystä työstä.

Lue lisää

Maksa kattoremonttisi erissä

Maksa kattoremontti erissä joustorahoituksen avulla. Voit päättää sinun budjettiisi sopivan maksuaikataulun ja kuukausittaiset maksuerät. Joustorahoitus ei vaadi käsirahaa, vakuuksia tai takaajia.

Lue lisää

Tilaa maksuton kattotarkastus

Suoritamme kattotarkastuksia Pohjois-Savon alueella, noin
sadan kilometrin säteellä Leppävirralta.

Voimme tarkastaa kattosi esimerkiksi Kuopiossa, Varkaudessa tai Leppävirralla.

Tilaa kattotarkastus

yli 1500 tehtyä remonttia

 

lähes 15 vuoden kokemuksella

Henkilöstö

Kaikki työntekijämme ovat kotimaisia, koulutettuja ja työhönsä sitoutuneita ammattilaisia.