fbpx

Kattoremontin hinta

Kattoremontin hinta perustuu aina

  • kattosi kokoon, kuntoon ja kattotyyppiin
  • materiaalitoiveisiisi
  • mahdollisiin lisäpalveluihin (kuten purkujätteiden poisvienti)

Hinta, joka perustuu faktoihin

Kattoremonttisi hinta perustuu aina maksuttomaan katon kuntotarkastukseen. Tarkastuksessa asiantuntijamme tarkastaa katon kunnon, mittaa katon pinta-alan ja selvittää sinulta toiveet katon materiaaleista. Tarkastuksesta saatujen tietojen perusteella laskemme  tietokoneohjelmalla tarkan tarjouksen, jossa on eritelty työvaiheet kaikkine materiaaleineen, työmäärineen ja mahdollisine  lisäpalveluineen. Käymme vielä tarjouksen kanssasi läpi. Näin sinulla on selkeä kuva siitä, mistä ja miten kattoremonttisi hinta määräytyy.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit vähentää osan kattoremontin kustannuksista verotuksessa kotitalousvähennyksen avulla. Kotitalousvähennys on 50% kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi tehtävän remontin työn kustannuksista. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, mutta esimerkiksi pariskunnat voivat molemmat vähentää kattoremontista kotitalousvähennyksen. Enimmillään kotitalousvähennys on 2400€ vuodessa, 100 €:n omavastuuosuuden jälkeen. Näin kahden hengen talous voi hyödyntää jopa 4800€:n kotitalousvähennyksen.

Saat meiltä aina kuitin, jossa on selkeästi eritelty työn ja materiaalien osuus. Näin sinun on helppo laskea ja ilmoittaa kotitalousvähennys. Autamme mielellämme kotitalousvähennyksen kiemuroissa.

Varaa ilmainen kattotarkastus

Maksa kattoremontti erissä

Kattosi kaipaa remonttia, mutta remonttirahoille olisi muutakin käyttöä? Maksa remontti sinulle sopivissa erissä ja aikataulussa joustorahoituksemme avulla.

Tutustu rahoitukseen

Esimerkkitarjous

Katso esimerkki kustannusarviostamme saadaksesi paremman kuvan toimintamme läpinäkyvyydestä. Esimerkissä on eritelty kaikki  osiot, jotka ovat työn kannalta pakollisia, sekä vapaasti valittavat lisäpalvelut. Näistä esimerkiksi siirtolavan tilaaminen purku- ja jätekuormalle ei ole pakollinen palvelu, joskin suurin osa asiakkaistamme haluaa edullisen ja helpon tavan päästä eroon vanhan katon jäänteistä.

Tilaa maksuton kattotarkastus

Suoritamme kattotarkastuksia Pohjois-Savon alueella, noin
sadan kilometrin säteellä Leppävirralta.

Voimme tarkastaa kattosi esimerkiksi Kuopiossa, Varkaudessa tai Leppävirralla.

Tilaa kattotarkastus

yli 1500 tehtyä remonttia

 

lähes 15 vuoden kokemuksella

Henkilöstö

Kaikki työntekijämme ovat kotimaisia, koulutettuja ja työhönsä sitoutuneita ammattilaisia.