fbpx

Kesämökin kattoremontti

  • Varmistat, että kosteus ja eläimet eivät pääse tekemään tuhojaan
  • Estät lämmön karkaamasta ulos ja pienennät energiankulutusta
  • Tiedät, että katto suojaa mökkiäsi vuosikymmeniä eteenpäin

Laadukas katto kesämökkisi suojaksi

Tarkistamme aina katon kunnon ennen tarjouksen tekemistä ja remontin aloittamista. Emme rakenna uutta kattoa vanhan huopakatteen tai pellin päälle. Näin katon lämpövuodot ja kosteusvauriot tulevat korjatuksi, ja uusi katto suojaa kesämökkisi kosteudelta, lumikuormalta ja eläimiltä vuosikymmeniksi eteenpäin.

Muistathan, että myös vapaa-ajan asunnon remontista voit saada kotitalousvähennystä!

Pidämme sinut kartalla kattoremontin etenemisestä

Teemme kesämökkien kattoremontteja ympäri vuoden. Voit esimerkiksi tilata kattoremontin talveksi ja nauttia vapaa-ajasta mökilläsi ilman remonttihuolia ja remontista syntyvää melua. Voit luottaa siihen, että kotimaiset ammattimiehemme tekevät kattoremontin huolellisesti, vaikka et pääsisikään paikalle seuraamaan remonttia. Tiedät alusta asti, ketkä remontoivat kattoasi, sillä sama tiimi tekee remontin alusta loppuun. Ammattilaisemme myös kertovat sinulle miten kattoremontti etenee. Huolehdimme aina, että mökkisi piha jää siistiin kuntoon remontin jälkeen.

Esimerkkitarjous

Katso esimerkki kustannusarviostamme saadaksesi paremman kuvan toimintamme läpinäkyvyydestä. Esimerkissä on eritelty kaikki  osiot, jotka ovat työn kannalta pakollisia, sekä vapaasti valittavat lisäpalvelut. Näistä esimerkiksi siirtolavan tilaaminen purku- ja jätekuormalle ei ole pakollinen palvelu, joskin suurin osa asiakkaistamme haluaa edullisen ja helpon tavan päästä eroon vanhan katon jäänteistä.

Tilaa maksuton kattotarkastus

Suoritamme kattotarkastuksia Pohjois-Savon alueella, noin
sadan kilometrin säteellä Leppävirralta.

Voimme tarkastaa kattosi esimerkiksi Kuopiossa, Varkaudessa tai Leppävirralla.

Tilaa kattotarkastus

Kattoremontin hinta

Hinnoittelemme kattoremontin kustannusarvion aina paikan päällä, asiakkaan läsnäollessa. Valmis tarjouksemme sisältää erittäin yksityiskohtaisen kuvauksen kaikesta vaaditusta työstä sekä materiaaleista jokaista ruuvia myöten.

Tarjoamme kattoremontille myös rahoitusta yhdessä Nordea -pankin kanssa. Lisäksi voimme auttaa hyödyllisen kotitalousvähennyksen kiemuroissa ja byrokratiassa.

Kattoremontin hinta