fbpx

Piipun pellitys

Valitse kotimaisten peltiseppien pellittämä piippu ja

  • pidennät piippusi ja kattosi käyttöikää
  • suojaat piippua rapautumiselta ja kosteusvaurioilta

Oikein ja mittatarkasti asennettu piipun pelti suojaa kattopiippuasi

Piipun pellityksellä suojaat piippua rapautumiselta ja vesivahingoilta ja pidennät piipun käyttöikää. Ammattitaitoiset kattopeltiseppämme kanttaavat millintarkasti pellin taitokset, saumaavat pellityksen kunnolla ja huolehtivat, että piipun juuripellit ohjaavat veden tarpeeksi kauas piipusta. Näin vesi ei pääse piipun juuresta kattosi rakenteisiin ja vältyt kosteusvaurioilta.

Peltiseppämme ottavat aina huomioon talosi erityispiirteet. Esimerkiksi varmistamme, että saumat pitävät ja että piipun pellitys istuu kuin valettu myös vaativissa tapauksissa kuten katon taitteeseen asettuvissa piipuissa. Hirsitaloissa huolehdimme, että piipun pellissä on tarpeeksi suuri liikkumavara, joka varmistaa, että piipun pelti suojaa piippua hirsitalon elämisen mukana.

Ota yhteyttä

Suojaa piipun sisäpuolta rappeutumiselta ja kattoa ruostumiselta piipun hatulla

Piipun hattu estää veden satamisen piipun sisään. Usein öljynpolttimen hormi on jätetty hatun alle, jolloin palokaasut syövyttävät hattua ja laskeuma alkaa ruostuttamaan kattoa. Jotta kattosi ei tuhoutuisi, pidämme huolta, että öljynpolttimen hormi on tuotu piipun hatusta läpi.

Milloin piippu kannattaisi pellittää

Piippu kannattaisi pellittää aina kattoremontin yhteydessä, jotta voit varmistua siitä, että vesi ei pääse aiheuttamaan kosteusvaurioita juuri remontoimaasi kattoon. Näin pidennät sekä katon että piipun käyttöikää. Lisäksi piipun pellitys on ajankohtaista silloin, kun piippua ei ole pellitetty sen yläosaan saakka, kun piipun juuressa on vuotoja ja piipun pellitykset repsottavat.

Pyydä tarjous

yli 1500 tehtyä remonttia

 

lähes 15 vuoden kokemuksella

Henkilöstö

Kaikki työntekijämme ovat kotimaisia, koulutettuja ja työhönsä sitoutuneita ammattilaisia.