fbpx

Töihin meille

Palkkaamme kokeneita ja uusia alan ammattilaisia meille vakituiseen työsuhteeseen ja kesätöihin. Meillä voit myös valmistua oppisopimuksella peltisepäksi.

Pidämme kiinni hyvistä ammattilaisista

Meillä työskentelee tällä hetkellä parisen kymmentä suomalaista ammattimiestä. Meillä on tiivis porukka, jonka kanssa virkistäydymme aika ajoin yhdessä. Hyvä yhteishenki näkyy työn jäljessä ja sujuvuudessa. Palkkaamme pitkiin, vakituisiin työsuhteisiin, ja suomalaisen henkilökuntamme vaihtuvuus on erittäin pientä.  Vaativaa remonttityötä tekevillä työntekijöillämme ei ole oikeutta, vaan velvollisuus vapaa-aikaan.

Osaava henkilökunta on menestyksemme ytimessä

Meistä jokainen on sitoutunut tekemään asiakkaille remontit laadusta tinkimättä. Kisälli-oppipoika -menetelmällä varmistamme, että jokainen oppii parhaimman ja oikean tavan tehdä remontit – myös vaativimmissakin kohteissa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jokaisen asennusporukan nokkamiehenä toimii kokeneempi kirvesmies tai kattopeltiseppä. Koulutamme jatkuvasti porukkaamme.  Jokainen ammattilaisemme on käynyt peltisepän koulutuksen – pääasiassa oppisopimuksella työskennellessään meillä.

Asiakas on työnantajamme

Sisäiseen arvomaailmaamme kuuluu ajatus, että työnantajamme on aina asiakas. Jokainen meistä on asiakaspalvelualtis ja ystävällinen asiakkaillemme. Pidämme asiakkaan aina ajan tasalla remontin etenemisestä, ja huolehdimme, että remontit tehdään huolellisesti ja viimeisen päälle hyvin.

Oletko seuraava sarenilainen?

Odotamme, että sinulla on jokin rakennusalan koulutus. Sinulla on positiivinen asenne sekä halu oppia ja kehittyä. Osaat toimia ryhmässä ja pidät hyvästä tekemisen meiningistä. Hyvä fyysinen kunto ja kestävyys auttavat sinua tekemään töitä ripeällä vauhdilla koko työpäivän ajan.

Avoimet työpaikat

Haemme kattoasentajia Pohjois-Savon alueelle.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus tai soita.

Henri Nissinen 0405550127

henri.nissinen@sareni.fi

Avoin hakemus

    Käytämme yhteystietojasi vain rekrytointiprosessissa.

    Rekisteri - ja tietosuojaselosteet (PDF)