fbpx

Aurinkopaneelit Kuopio ja Pohjois-Savo

Aurinkosähkö - Energiaa auringosta. Hanki laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät kotiin ja mökille.

Meiltä saat aurinkopaneelit avaimet käteen -periaatteella Pohjois-Savon alueella (Kuopio, Leppävirta, Varkaus)

Aurinkosähköjärjestelmät | Aurinkopaneelit kotiin | Aurinkopaneelit mökille | Tilaa kartoitus

Aurinkosähköjärjestelmät

Aurinkosähköjärjestelmän omistajana olet sähkön pientuottaja. Teet samalla hyvää ympäristölle, sillä aurinkopaneelit ovat yksi vähäpäästöisimmistä tavoista tuottaa sähköä.

Ympäristöystävällistä energiaa


Aurinkosähkö tuo selvää säästöä. Omakotitalon sähköverkkoon kytkettynä aurinkopaneelit toimivat saumattomasti ja ostosähköä käytetään vain tarvittaessa. Asentamamme aurinkopaneelit ovat pitkäikäisiä ja vaativat hyvin vähän huoltoa. Toimitamme ja asennamme aurinkopaneeleita sekä aurinkosähköjärjestelmiä paikkakunnilla Kuopio, Leppävirta ja Varkaus.

aurinkopaneelit omakotitaloon ja mökille kuopio

”Aurinkosähköjärjestelmä antoi mahdollisuuksia saaressa sijaitsevalle mökille, jonne sähkön saaminen oli mahdottomuus. Tavoitteena oli saada pidettyä jääkaappi koko ajan päällä – Se toimii, ja enemmänkin: Meille oli positiivinen yllätys, kun saimme järjestelmän myötä mökille myös valot ja juoksevan veden!”

Mika Lappalainen

Lue tarina

"Pidän ekologisesta ajattelusta ja onhan tämä ratkaisu myös luontoystävällinen. Investoimaan aluksi joutuu, mutta ajan kanssa järjestelmä antaa takaisin. Kyllähän siinä säästää."

Pirjo Ikonen

Lue tarina

Aurinkopaneelit kotiin

Aurinkopaneelit omakotitaloon - Aurinkopaneelit ja aurinkosähköjärjestelmät vähentävät omakotitalossa ostetun sähkön tarvetta. Aurinkopaneelit kytketään kodin sähköverkkoon ja oikein mitoitettuna järjestelmä riittää perustarpeisiin hyvin pitkälle. Järjestelmä ottaa sähköä verkosta silloin, kun aurinkopaneelit eivät riitä kattamaan sähkön tarvetta. Sähköä säästyy ympäri vuoden!

Omakotitalon aurinkosähköjärjestelmä
Asennamme aurinkosähköjärjestelmän usein kattoremontin yhteydessä, jolloin se on kätevää ja kustannustehokasta toteuttaa samalla kertaa. Toimimme pääosin Leppävirran, Kuopion ja Varkauden alueella. Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella!

aurinkopaneelit mökille

Aurinkopaneelit mökille

Aurinkosähköä mökille - Mökillä aurinkoenergiajärjestelmällä voi korvata kokonaan liittymisen sähköverkkoon. Energiaa varataan akustoon, joka turvaa sähkön riittävyyden silloin kun aurinko ei paista. Usein sähköliittymän hinnalla saa jo kattavan aurinkosähköjärjestelmän ja mökkielämän ilman sähkölaskuja!

Kauttamme onnistuu aurinkopaneelien asennus mökille nopeasti ja vaivattomasti.

Aurinkosähköjärjestelmä mökille
Meillä on tarjolla mökinomistajille kattoremontin ja aurinkosähköjärjestelmän sisältävä paketti. Pystymme asentamaan järjestelmiä myös venematkojen taakse saarikohteisiin. Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella!

Sarenin varmistamaa laatua

Sarenilla olemme perehtyneet myymiimme laitekokoonpanoihin ja akkujärjestelmiin testaamalla niitä itse referenssikohteissamme ja yrityksen omassa käytössä. Kesäaikana toimitilojemme sähköntarve on katettu 80% aurinkosähköllä. Myymme ja asennamme laadukkaita ja pitkäikäisiä aurinkosähköjärjestelmiä.

  • Suomen olosuhteisiin suunnitellut järjestelmät tunnetuilta valmistajilta
  • Asiantuntemusta aurinkosähköjärjestelmän suunnittelusta asennukseen
  • Oikea järjestelmän mitoitus ja järkevä hinta
  • Käyttövalmis asennus

Tilaa kartoitus / pyydä tarjous

    Käytämme tietojasi vain maksuttoman kartoituksen sopimiseksi ja tarjousta varten.

    Rekisteri- ja tietosuojaselosteet (PDF)