fbpx

Omakotitalon ulkoverhoilu

Valitsemalla kotimaisista materiaaleista tehdyn ja tuulettuvan ulkoverhoilun

  • Vähennät home- ja sieniongelmien riskiä
  • Vältyt lämpövuodoilta ja säästät energiaa
  • Kasvatat rakennuksesi käyttöikää ja jälleenmyyntiarvoa

Kotimaisella ammattaitaidolla tehdyt ulkoverhoilut

Uusi ulkoverhoilu ei paitsi kohenna kotisi tai mökkisi ulkonäköä, vaan on myös järkevä sijoitus. Huolehdimme aina, että uuden ulkoverhoilun tuuletus ja eristys ovat kunnossa, jotta vältyt lämpövuodoilta ja kosteusongelmilta. Käytämme ulkoverhoiluissa kotimaisia, suomalaisiin olosuhteisiin soveltuvia materiaaleja. Kotimaiset ammattimiehemme pitävät sinut jatkuvasti ajan tasalla remontin edistymisestä.

Pyydä tarjous

Näin ulkoverhoiluremontti etenee

inspection (1)

1. Rakenteiden tarkastus – aloitamme remontin aina rakenteiden ja eristyksien tarkastamisella. Paikallistamme esimerkiksi mahdolliset lämpövuodot, jotka ilmenevät vetona tai kylmänä pintana seinässä.

thermometer

2. Huolellinen eristys – Korjaamme aina mahdolliset lämpövuodot ja muut rakenteissa ilmenevät ongelmat. Useimmiten remontin aikana verhoilun alle lisätään eristeitä ja tuulensuojaa, jolloin säästät energiaa.

hammer

3. Tuulettuvan ulkoverhoilun asennus – Huolehdimme, että ulkovuoraus tuulettuu oikein alhaalta ylöspäin. Kun ilma virtaa vapaasti verhouksen takana, puuhun mahdollisesti imeytyvä kosteus pääsee haihtumaan. Tuuletus pienentää olennaisesti laho- ja homeongelmien riskiä sekä lisää rakenteiden käyttöikää.

4. Ulkoverhoilun maalaus – Käytämme uusissa ulkoverhoiluissa kotimaista puuta, jonka ensimmäinen maalipinta on maalattu tehtaalla. Näin ulkoverhoilu voidaan maalata suoraan lopullisella värisävyllä.